top of page
ESTUDI 

Modelarquitectura neix de la il·lusió de projectar espais d'una forma diferent. El nostre treball es desenvolupa en l'àmbit de l'arquitectura, especialitzats en reformes interiors i millora energètica tant residencial com comercial. 

Optimitzem al màxim el consum energètic de l'edifici i disminuim la despesa energètica. Millora de la sostenibilitat i eficiència dels edificis i locals comercials.

El desenvolupament dels projectes els realitzem amb precisió en tots els aspectes del procés constructiu, des del disseny, la gestió del projecte i l'execució de l'obra. Pensem i dissenyem cada projecte de forma individual, buscant l'excel·lència en cada detall.  

Carles Riera

Arquitecte titulat a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura ETSALS de Barcelona amb Premi Extraordinari Final de Carrera. Graduat en Enginyeria de l'Edificació a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura ETSALS de Barcelona.

Codirector de Modelarquitectura. La seva experiència professional es complementa amb la col·laboració amb diversos estudis nacionals i estrangers.


Més de cinc anys d'experiència en l'àmbit de la rehabilitació d'edificis patrimonials a Barcelona. 


Experiència com a project leader en projectes comercials, residencials i plans de viabilitat durant quatre anys a Sydney.

Nuria Jover

Arquitecta titulada a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura ETSALS de Barcelona i Dissenyadora d'interiors.

La seva experiència professional es basa en la direcció i organització de projectes de caràcter comercial a Espanya durant tres anys, principalment en restauració i disseny de "boutiques".

Experiència com a project leader en projectes comercials i residencials durant quatre anys a Austràlia.

Codirectora de Modelarquitectura. Experiència en projectes residencials d'obra nova i reformes integrals a la zona de Girona i Barcelona.

Contínuament rebem formacions i cursos per part del Col·legi d'Arquitectes per tal d'estar assabentats de les últimes tecnologies i de les millores energètiques aplicades a l'arquitectura.

bottom of page